Despre noi
 
vânzări
închirieri
apartamente in regim hotelier
investiţii
proiecte

UTILE

Curs valutar

Convertor valutar

Calculator taxe notarialeSimelco Group este o companie de investiţii imobiliare şi financiare care se adresează atât persoanelor fizice, precum şi celor juridice, oferind oportunităţi de a investi, vinde sau închiria proprietăţi rezidenţiale, comerciale, birouri, spaţii comerciale, industriale, terenuri etc.

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2005 şi este în plină dezvoltare.

Încă de la început, compania Simelco Group a urmărit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile şi competente faţă de clienţii noştri şi nu în ultimul rând formarea unei echipe de profesionişti tineri, dinamici, care să ofere soluţii imobiliare de un înalt nivel calitativ.

Noi credem că o activitate imobiliară profesionistă, care să vină cât mai aproape de nevoile şi posibilităţile clientului nu se poate face fără dedicaţie totală. Angajaţii şi colaboratorii firmei noastre sunt tineri şi ne reprezintă cu profesionalism şi loialitate. Printre aceştia se numără jurişti, arhitecţi, graficieni, topografi, evaluatori, economişti, instituţii bancare, firme de construcţii.

În speranţa că suntem soluţia ta, te aşteptăm la sediul nostru şi nu în ultimul rând pe site-ul companiei noastre.

Lucian Elekeş,
director general


tel./fax: 0256-435714 fax: 0356 - 816047 mobile: 0720-596742 0742-541570
e-mail: office@simelco.ro web: www.simelco.ro

http://www.best-top.ro Europe Real Estate Directory Smarty Web Director

Simelco Group © 2006 - 2018
developed by Alexandru Cionca